Chateau Terlinden

Net buiten Wijnandsrade in het buurtschap Brommelen ligt het landgoed hoeve Terlinden. Een zeer ruim perceel van maar liefst ± 26 hectare dat zal worden omgevormd tot NSW-landgoed “Chateau Hoeve Terlinden”. De bestaande hoeve wordt gerestaureerd en uitgebreid met een nieuw te bouwen herenhuis. Daarnaast is er een bouwkavel beschikbaar waar diverse functies kunnen worden ondergebracht. De fraaie ligging op de overgang tussen de beekdalhelling en het plateau geeft een bijzonder uitzicht over het landschap. 

Met de herbestemming van het bestaande bouwkavel (9.500m3), het herstel van het voormalig herenhuis (1.000m3) plus een afzonderlijk bouwkavel is er de mogelijkheid om een breed scala van functies onder te brengen. Wonen, werken of gecombineerde functies zijn mogelijk. Door de goede bereikbaarheid, de centrale ligging ten opzichte van Belgie en Duitsland en de landeljke uitstraling biedt deze lokatie uitstekende en gevarieerde mogelijkheden voor diversiteit aan functies.

Van een locatie voor zorg- of wellnessconcept, BtoB tot aan een agro georienteerde bestemming gericht op bijvoorbeeld wijnbouw of fruitteelt. We komen graag in contact met partijen die willen investeren in de herbestemming van deze bijzondere hoeve. Het nieuwe landgoed zal worden gerangschikt onder de natuurschoonwet 1928. deze wet biedt fiscale voordelen zoals het vervallen van de overdrachtsbelasting.